Er din have klar til sommer?

August 26, 2021 by No Comments

I mellemtiden pakker Fuyuou sin taske for at skabe et værelse til sommeren. Det er dejligt nu at blive i haven og nyde solen. Så det er tid til at begynde at gøre din have klar til sommeren. Plænen kan fornyes og hegnet kan beskæres igen. Men hvor starter man, og hvad kan man gøre nu? Skære!
Folk går ofte ubemærket hen, mens de klipper græsplænen og efterlader mange stykker. Græsset kan flyve overalt og nå de steder, du allerede har renset. Så begynd at slå græsplænen og lav så et andet arbejde i haven. Du vil opdage, at du starter med et smukt lærred. Brug en plæneklipper eller en passende plæneklipper til dette. Er der andet? Efterse plæneklipperen omhyggeligt før brug. Er kniven for eksempel stadig skarp nok til at udføre arbejdet?
Klip hegnet
Beskæring af hegn kan være en skræmmende opgave. Hvis hegnet er højt, skal du arbejde med en stige. Arbejd også i en lige linje, så der ikke er ulige huller eller huller. Det kan være et job, som næsten ingen venter på, men vi skal gøre det for at forberede en smuk have til sommeren. Hvis du skal beskære tykke grene, er det bedst at bruge en motorsav. Med den rigtige motorsav er det meget mere behageligt at skære hegnet til. Pas på ikke at klippe grenene for korte. Så dukker det irriterende hak op igen. Plæneklipning er en opgave, der skal udføres hyppigere hvert år. Hvis du synes, græsset er blevet for langt, kan du slå det.
Fungerer dit hegn som et hegn? I mange tilfælde er det tilrådeligt at bruge et hegn, der fungerer i nærheden. Det betyder også, at den er for kort til at blive beskåret. Du vil sandsynligvis miste dit privatliv i haven. Vær derfor forsigtig med beskæring og gør den lidt tykkere, hvis det er muligt. Om sommeren kan du slappe af i haven og selvfølgelig få masser af hvile.

Leave a Comment

Your email address will not be published.