Avnbøg

October 21, 2021 by No Comments

Leder du efter et grønt hegn, kommer du hurtigt til Avnbøg. Dette er ikke for ingenting, for denne hæk har en masse fordele som hegn. I denne artikel giver jeg dig 5 grunde til at udskifte dit hegn med bøgehækken nu.

Hårdfør

Mange er bange for, at når de vælger et grønt hegn, så kigger de ind i naboens have om vinteren. Helt logisk, for de fleste træer og planter mister deres blade om efteråret. Bøgehækken er hårdfør, så den giver også nok privatliv om vinteren.

Bliv ikke forskrækket, hvis hækken bliver brun om vinteren, det er en del af det. Bemærk: du bør ikke forveksle bøgehækken med avnbøgen. Den mister nemlig en stor del af sine blade om vinteren.

Hurtig voksende

Bøgehækken er en rigtig hurtig voksende. Dette er en stor fordel. Det betyder, at du hurtigt har fuld hæk. Dette giver dig mulighed for hurtigere at skabe det privatliv, du ønskede. På den anden side betyder det også, at du bliver nødt til at beskære hækken i ny og næ. Gør du ikke dette, vokser hækken længere ind i din have, og du vil (ubevidst) afgive en del af din have.

Let at beskære

Beskæring af bøgehækken bør foretages cirka to gange om året. De bedste tidspunkter at gøre dette på er i juni og slutningen af ​​august. Hækken er nem at beskære og det skal du ikke gøre ret ofte. Det betyder, at hækken også kan bruges, hvis du ønsker en vedligeholdelsesvenlig have, så du stadig har lidt grønt i din have.

Leave a Comment

Your email address will not be published.